Torka..

Fasen de står still.. loggade in för ja hade nått ja skulle skriva, men tjoff så va de borta.
Längtar iaf grymt mkt tills de e jul!! eller iaf till första advent för då ska jag ha pyntat, satt upp julgardiner, bakat alla julkakor och julgodis:) Löv it!
Längtar oxå lite tills vintern kom även om de e jobbigt o skotta..



En snöängel sen förra året:)
Gonatt!

oooohh..

Man ryser helt enkelt när man kollar på idol och det är Eriks tur. Jag kommer på mig själv att mitt i allt sitta å göra grimarser eftersom han verkligen tar i när han sjunger så jag har alldeles ont i pannan efter.
Me like!;)



Nu hoppas ja att Camilla åker ut ikväll!


Oväntat

Imorse när jag låg och sov som bäst ringde telefonen, kvart i åtta. Förstod inte först så jag hann inte svara, men sedan ringde personen till Nicklas som låg brevid och sov och då var det min chef.
Sa att Helena var hemma me sjukt barn och om jag kunde komma och jobba. Jag sa ja och fick panik eftersom hc öppnar kl åtta, men jag var där kl halv nio och dagen har bara rullat på.
Nu är jag däremot väldigt trött, blev ganska sent igår så de bli tidig kväll ikväll när jag ska jobba imorgon me.
Nicklas har åkt iväg me pappa för att fixa deras älgdragare så jag sitter här själv.. tro jag ska ta en kopp te och mysa framför tvn.


Tycker den här bilden e så gullig:)

Lite uppdatering

Ska kolla om jag kan få in några bilder från Nicklas dator, den e så trög..

  
Nicklas


Robin tog studenten:)


Här bor jag nuförtiden!


Vårat fina vardagsrum efter nyinköpt soffa, tavlor och diverse:)

Orkar inte lägga upp fler bilder för tillfället, tog evigheter med bara dessa. Nu ska jag damsuga huset, sedan när Nicklas kommer hem ska vi hjälpas åt att städa sovrummet:) Snäll pojkvän jag har!


Skön känsla

Nu när jag var påväg och lägga mig kollade jag bort mot fönstren och såg vattendroppar. Gick fram och såg att det var snöstorm ute. Även om den praktiska sidan hos mig inte vill ha snö för att det är jobbigt att skotta, blir den barnsliga sidan av mig upprymd när jag ser snöflingorna virvla omkring.
Välkommen vinter!

Kanelbullensdag

Idag har de vare kanelbullensdag så vi ha fika lite bullar, har vare en sån där fika dag. För på eftermiddan komme svärmor me glyhyppen så då fika vi igen.
Åt lasagne till middag, så himla gott. Jag och nicklas spelade bingolotto ikväll, hej pensionärsvarning!:) Var ganska roligt faktiskt, men ingen vinst blev de.
Har vare storm idag me, blåst som tusan och regna.. ha inte vare ut, men såg kallt ut:) Kom snö me, men de gav sig efter en stund.. hoppas de dröj en månad till minst.
Nä, ha nog inge viktigt att förtälja idag.. så jag gör ett nytt försök imorrn.
Natt!

Härliga lördag!

Känns som att det skulle vara långt in på eftermiddan redan. Vaknade i tid för en gångs skulle imorse:)
Kl tjugo över åtta klev jag upp, klädde på mig och gick ut i kylan. Promenerade några km och det gjorde susen, känner sig så nyttig sedan.
Så nu vet jag inte riktigt va man ska hitta på, kanske städa? nja...
Igår var jag, mamma och momma iaf till ström en sväng och det vara roligt. Momma hittade ett par tuffa skor som hon va så stolt över:)
Sen blev de tacos till middag och sällskap utav mamma å pappa. Sen spelade vi TP och myste lite.
Nu ska jag hitta nå göra..


RSS 2.0