Trött

I veckan har jag åkt skidor för första gången iår, gud va skönt de va! Lärde mig att skejta, måste säga att de gick mkt lättare än vanligt och fortare. Får nog fortsätta med det ett tag, för det var mkt roligare:)
Igår var jag upp till Svedje och hälsade på mormor och morfar. Morfar har nämligen fyllt 80 så det blev smörgåstårta och jag fick träffa lite släkt, så jag var på väldigt bra humör när jag senare åkte hem till Hoting och mot middag.
Blev bjuden på middag hos Stefan och Helena, så det var dom, jag, Niklas och barnen. Fick porterstek, potatis och sallad, mkt gott! Sedan spelade vi kort och surra, sedan när vi skulle hem hade vi tänkt åka taxi. Vilket inte blev av för det var ingen som svara så det var bara till å börja traska hemöver.. Var ganska blåsigt, men man kände sig lite nyttig när man väl komme hem.
Idag har det vare tv-tittning hela dagen och skidskytte. Blev ingen medalj, men dom gjorde ganska så bra ifrån sig ändå.
Nu tror jag att jag ska ta mig i kragen och göra några km på skidorna.

Dagens födesedagsbarn:



Elin blir 1 år idag, grattis!! Går tiden fort eller vad?

Snart

Snart är det äntligen helg igen. Idag känns det inge vidare att jobba när det är världens härligaste väder ute. 5 minus grader och strålande solsken.. åsså ska man sitta inne flera timmar till.
Är nog påväg en förskylning nu igen, ont i huvudet, halsen och döv e jag idag.. Suck!
Ska försöka pigga på mig nu och göra ett sista ryck!

Få försöka me en gång i veckan iaf..

Ja jag måste ju försöka blogga oftare.. tänker på de varje gång jag går in på datan, sen bli de så ja tänker att ja ska göra de nästa dag vilket inte blir av..
Nu har man börjat jobba igen, känns bra att det är en lugn start, snart helg igen ju:)
I tisdags följde jag me niklas ut och åkte skoter, första skoterturen i vinter! De va roligt tog me oss fika å åkte en sväng, men jag frös som vanligt så vi fick åka hem ganska så snart.
Var så hungrig idag när jag komme hem så jag tänkte att jag skulle göra nått fort, men slutade att jag gjorde risgrynspudding som tar ca 1 å en halv timma att göra.. va tänker du med angelica? Men de e så gott.
Imorrn e de fredag å snart helg igen. Ska kanske ut å åka skoter en sväng, sen ska jag försöka hälsa på Linda. Har inte träffat henne sen dansen, så nu e de hög tid.
Har även varit duktig och börjat gå på gymet:) Nu jädrans ska de bli ändringar! Måste även tillägga att jag hade världens träningsvärk i hela kroppen några dagar efteråt. Mest i rumpan, vilket är bra för då vet man att det tar:)
Ikväll ska jag diska, damsuga å försöka börja städa bort julen. Blir så tomt när man tar bort allt, är ju så ombonat som det ser ut nu. Älskar julen!

Dags att göra nån nytta!


RSS 2.0