skönt me lugn å ro

Nu kan ja äntligen säga att ja städat ur min gamla lägenhet, måste säga att ja gick me ett leende på läpparna hur länge som helst igår efter ja städat klart. Så idag lämna ja över nyckeln och allt så nu e de äntligen ur världen.
Idag ha ja varit ledig och vare ute å gått me Linda, träffat mormor en sväng å varit hos tandläkaren. Inget hål hade ja, måste säga att ja e ganska stolt över att aldrig haft ett enda hål i mina tänder.
Ikväll bli de bara en lugn hemmakväll framför tvn efter alla dagar me städ å slit. Nu först ska ja titta på Dirty dancing, ha inte sett den på evigheter. Sedan börjar äntligen alla serier igen, så först bli de ugly betty kl åtta sedan desperate housewifes kl nio. Kan inte bli så mycke bättre:)
Imorrn sätter de igång på allvar då börjar ja mitt nya jobb på riktigt. Så nu bli de ett måndag till fredagjobb å inga kvällar eller helger.
Nä, nu väntar patrik Swayze!

Trix

Min älskling



   

Fredag igen:)

ja då va de fredag igen:) ha nu jobbat två dagar extra på hälsocentralen å de ha gått bra, har inte misslyckats me ett enda prov:) ha fått tage ekgn å stått i kassan tage in folk å bara haft de bra. Känns skönt att jobba dag för omväxlingsskull. Lite trögt på morgonen bara..
Ikväll ska ja bara sitta framför tvn å mysa, äta godis å läsa lite Harry Potter.
Imorrn ska ja fortsätta me gamla lägenheten å plocka ur saker måla lite å hälsa på mamma å dom i Brocksjön. Jo, ja ska ju ha sovmorgon oxå först:) skönt.
Ska lägga upp lite bilder på min lilla älskling sedan oxå, men ha slut på batteri.
Ha nu en bra kväll!

Flitiga Lisa

Nu ha man äntligen ledigt några dagar, har jobbat hela helgen nu och det gick väl bra. Så nu när jag e ledig ska ja försöka plocka ur de sista ur lägenheten, fixa me papper o.s.v. så allt bli klart.
Ikväll ha ja vare riktigt flitig måste ja säga. Har vattnat blommorna, städat kattlådan, diskat och bakat matbröd. Måste säga att brödet blev riktigt gott och nyttigt e de me. En massa nötter, linfrön, torkade aprikoser m.m. Va jättelätt att göra så ja tro att ja ska göra en till imorrn å frysa in.

 

Så nu kan ja sitta å ta de lugnt å titta på tv en stund, sedan bli de sängen och sovmorgon imorrn:)

Jobb igen..

Igår va ja som sagt på Mia Thörnblom me några av mina arbetskamrater. Åkte vid halv tre å sedan när vi kom fram gick vi och åt middag, entrecóte (vet inte hur de stavas) tog ja me murkelsås å råstekt potatis, va väldans gott. Sedan va klockan så mycket så vi skyndade oss till folkan, när vi väl kom fram va de nästan fullsatt. Måste säga att hon va väldigt bra och bjöd verkligen på sig själv. Tro alla som satt där kände sig träffade minst en gång av de hon berättade:) Rekommendera henne verkligen.
Idag har jag inte gjort så mycket, bakat lite, läst Harry Potter och sprunge efter Trix. Som börjar bli lite väl varm i kläderna (om man kan säga så om en katt..) om jag får säga min mening.. Ska leka me allting och springer efter mig hela tiden, vaknade av att han hoppa omkring på mig och slicka mig på näsan.
Ikväll är det dags för jobb igen, ska jobba hela helgen, sista helgen innan jag slutar. Känns skönt att få träffa alla igen.
Nästa vecka är det dags att ta itu me de sista i gamla lägenheten, känns gruvsamt fast de kommer kännas skönt när de e klart. Är mycket som ska  fixas när man flyttat, men nu har jag äntligen gjort allt. Fixat me strömmen, adressändring, överlåtelsepapper m.m.
Nä, dags att sova nån timma nu så ja orkar natten. Hoppas bara lilltussen vill sova me...

Min sambo

Min lilla katt e så söt:) Tro han ska få heta Trix, ha funderat länge, men de få nog bli de. De e som att ta hand om en liten bebis. Han följer mig överallt och ska va intill mig hela tiden, ligga i mitt knä, ligga alldeles intill mig när vi sover:)
Idag har de inte hänt så mycket här hemma, har äntligen börjat känna mig bättre i halsen så ikväll bakade jag chokladbollar som Robin fick ta med sig till Ström.
Imorgon ska jag till min morbror, som fyller 50 år och fira han. Sedan på eftermiddagen ska jag åka me dom från jobbet och titta på Mia Thörnblom i Östersund, de ska bli roligt.
Nu ska snart jag å min nyblivande sambo gå å lägga oss så jag e pigg å allert imorgonbitti:)

Såå himla fin:)

Ja då har han äntligen anlänt, min goa fina katt:) E så glad!



  

Är lite skillnad på han och Tyson, mamma å pappas katt:) Tro min katt va typ en tredjedel av Tyson, va roligt att se.
Bäst att sluta nu för han ska springa över tangentbordet hela tiden..

Blandade känslor

Fortfarande hemma och sjuk, börja bli riktigt less på de här nu..! Måste ju ha nå fel på min hals eftersom de återkommer gång på gång de här. Få dricka te me honung, äta halstabletter m.m. å hoppas de ge me sig.
Min kära Elin komme aldrig hem i helgen heller, hon va nämligen så dålig så hon har legat på sjukhus flera nätter:( Min lilla gobit.. Nu är hon äntligen hemma hos sina föräldrar igen å håller på att bli lite bättre. Hoppas man få träffa hon till helgen istället.
Till de roliga nu då. Mina älskade föräldrar har fixat en katt åt mig:) Så Tony kommer att komma me den åt mig idag:) Längtar! Hoppas bara ja bli lite piggare så jag orkar springa å titta efter den ordentligt. Tjoho äntligen!


Gillar min nuvarande ålder bättre..

Va in å tittade på Emma-Lisas sida å såg att hon hade utmanat mig att gå in å på vuxenpoäng å svara på några frågor.  Resultatet blev 33, 9 år.. de e ju + 10 från den ålder jag har nu.. Tycker om den ålder jag har nu å skulle gärna vela stanna i den, men men. Man märker ju knappt ändå när man bli äldre.
Idag är det strålande solsken här så nu när jag fixat lite här hemma ska jag ut å friskluften å njuta.
I förrgår skrev jag till några som sålde katter och hörde mig för, men dom ha fortfarande inte hört av sig. Vill så gärna ha en å dom här va så söta! Hoppas att ja få svar snart:)

Jaha, nu då?

Då va de fredag igen då, ha precis ätit middag och är mätt å belåten. Var ner på hc idag å tog ett halsprov, men de va inge fel på mig:) blev jätteglad eftersom Elin skulle komma hem i helgen å då kunde ja träffa henne.. tji fick jag för Tony ringde å sa att Elin hsft 40 graders feber i några dar:( Lillpiga.. hon håller på å få tänder så de kanske e därför. Ikväll ska jag bara ta de lugnt å sitta framför tvn å titta på några filmer å mysa. E kanske tvungen att packa in lite kläder å grejjer först, men sedan. Ska även kolla om jag hittar nått roligt recept så jag kan baka lite imorgon, roligt nu när man har mer utrymme:)

Rensa hjärnan..

hannaselinder.blogg.se Utmanade mig för ett bra tag sedan på ett personlighetstest, som jag tog och gjorde. Här Kommer resultatet:


Angelicas personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.


Karriärer som skulle kunna passa Angelica:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.


Nja, haha.. lite stämmer väl kanske. litar inte så mycket på det resultatet:)

Nu är det ju så att jag äntligen flyttat in i min nya lägenhet, känns helt otroligt me en trea istället för en etta! Vilket utrymme! Har dock inte flyttat alla saker än, men jag är på god väg. Nu är det bara att börja om från början me tapetsering köpa lite nya möber m.m. Sitter och tittar för fullt i alla kataloger och drömmer, men man hittar nått man vill ha nästan överallt så det är svårt att bestämma sig.. När de mesta är klart tro jag det är dags att skaffa en katt också som pricken över i:) Har alltid velat haft en, men tyckt jag haft för lite utrymme.

Helgen som va skulle de ju va världens ståhej, men jag tror att jag hade för stora förväntningar för jag blev besviken. Fast lite roligt hade ja ju förstås. Nu idag när jag sitter och läser Dorotea- aktuellt ser jag att det ska vara dans igen i Hoting den 6/9 .. Va?? Vad har hänt, Hoting som förut haft typ två danser om år å helt plötsligt bli de dans nästan varje helg.. Ja man bli fundersam ibland.

Helgen som kommer blir bara lugn för mig, har åkt på förskylning igen.. Uppsvälld hals, feber å slut i kroppen. Var på hälsocentralen och tog ett halsprov som inte visade något, Maria sa då att hon trodde att de bara va början så endera gick de tillbaka eller så blev de värre. Idag känns de som att de inte blivit bättre, hoppas imorgon när jag vaknar.

Jo har lite glada nyheter att berätta också! Jag fick jobbet på hälsocentralen!:) Var på arbetsintervju förra veckan å de kändes som att ja gjorde bort mig, va så nervös. Fast där hade jag fel för hon ringde nu i veckan och sa att jag fick jobbet om jag ville, hahaha. Jag tackade jag såklart så om en månad börjar jag mitt nya jobb. Känns dock lite småjobbigt att lämna mina arbetskompisar på brismark, kommer att sakna dom. Fast som tur e så kommer man ju träffa dom titt som tätt ändå på byn.

Nä nu börjar jag få lite skrivkramp, e ju inte van att skriva särskilt mycket. Ska försöka sköta mig och uppdatera min blogg oftare. Nu ska jag krypa upp i soffan och läsa lite Harry Potter, är så spännande nu!
Ha de gött!

Skärpning Angelica!

Ja va ska man säga, ja måste ju va den sämsta på att uppdatera min blogg.. gäller nog bara att få rutin på de. Ska försöka jobba på de. Skriver lite nu på en gång så ja ska bli tvungen å fortsätta sedan, för ja e nämligen så hungrig så ja måste gå och göra mat nu. Ha inte ätit sen kl halv nio imorse!? dumt.
Uppdaterar allt som hänt efter middagen:)
Tjao!

RSS 2.0