Skäms Angelica!

Ja va ska man säga, jag är ganska så världelös på att uppdatera min blogg...
Har haft så mycket att göra innan jul att jag inte hunnit med nått annat, knappt mig själv känns de som. Jag har alltid sagt de att jag aldrig ska bli för vuxen för att hinna me julen, inte ta på mig för mycket för att hinna känna julkänslan.. Va var det som hände? Nu är julen över och jag har knappt förstått att den varit.
Hur som helst var jag hemma hos mina kära föräldrar och firade jul, fick en massa roliga julklappar:)
Fick en symaskin me, så nu blir det till å sy å grejja. Har alltid önskat mig en så jag kan fantisera ihop och sy egna grejjer.
På juldan komme min bror och hans familj och hälsade på:) Här är några kort på världens sötaste tjej:







Nu har jag åkt på feber så idag har det bara varit lugnt, har sovit från fyra till sju! Herregud, ledig åsså sover man ändå bort hela dan. Men imorrn är det dans så då ska jag banne mig va frisk.
Måste bara visa fyrtalet jag fick igår när jag spela kort:) jag vann förresten sedan! LIte dålig bild..



HAHA!
 
Just de jag har ju klippt mig me, måste säga att de e så skönt me kort hår. Tar tyvär ett tag innan man får till de som man vill ha de.. men så här se de ut.



Nu e de tv som gäller resten av kvällen. PUSS!



Snart bara tre veckor..

Imorgon e de bara tre veckor kvar till jul och jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp! Paniken börjar smått komma, måste verkligen ta itu me de där nu.. har till 14 personer jag ska köpa..
I söndags var det äntligen första advent och jag bakade mina pepparkakor. Måste säga att de va de mest irriterande jag gjort på länge, gick inte riktigt min väg.. men det blev en burk iaf å även om dom inte såg så vackra ut så blev dom goda.
På kvällen komme min mamma och pappa för att fika lite. Då fick jag en adventsljusstake, ett förkläde och en toffife-ask av dom:) de va väldigt mysigt, jag älskar advent!





Jag har nu även avslutat kapitel Gotland. Så jag blir hemma över jul och nyår, vilket ändå känns ganska bra att få umgås med folk som är hemma över jul och gå på annandags dansen. Det ser jag fram emot!
Nu är jag ganska trött efter jobbet så nu blir det middag sen vila. Har ju desperate housewifes att se fram emot ikväll:)

RSS 2.0